Μήπως ανήκεις σε κάποια από τις παρακάτω κατηγορίες;

СНПЧ А7 Уфа, обзоры принтеров и МФУ

computer-service1η κατηγορία: Γύρισες από τις διακοπές του καλοκαιριού και ενώ πρόσεχες με το παραπάνω το καινούργιο σου laptop, βάζοντας και σε εκείνο αντηλιακό με δείκτη προστασίας 50, αναρωτιέσαι γιατί δεν δουλεύει το πληκτρολόγιο και κάθε φορά που πατάς το enter κόκκοι άμμου πετάγονται από τη θύρα USB.

2η κατηγορία: Έχεις καλέσει φίλους στο σπίτι και είπες να δοκιμάσεις τη καινούργια συνταγή για ατομική πίτσα που είδες να φτιάχνει η Βέφα στη πρωινή εκπομπή. Για κακή σου τύχη χάλασε ο φούρνος της κουζίνας και πάνω στην απελπισία σου αναρωτιέσαι: αφού ο υπολογιστής μου ζεσταίνεται τόσο πολύ γιατί να μην χρησιμοποιήσω αυτή τη στρογγυλή υποδοχή που μου είπαν να βάζω δισκάκια αλλά δεν μου διευκρίνισαν αν πρέπει τα δισκάκια να είναι CD ή PYREX.

3η κατηγορία: Από καιρό τώρα σου έχουν μπει υποψίες για το τι κάνει ο άντρας σου τα βράδια που ξενυχτάει μπροστά στον υπολογιστή. Αποφασίζεις αφού φύγει για το γραφείο να τον ανοίξεις και διαπιστώνεις ότι μετά το "καλώς ήρθατε" των Windows σε καλωσορίζουν και δίμετρες, καλλίγραμμες γυμνές που ξεπετάγονται από κάθε μεριά της οθόνης.

4η κατηγορία: Ο διευθυντής σου σού ζήτησε να βγάλεις εσύ το σχεδιάγραμμα με τις πωλήσεις της εταιρίας γιατί τα χέρια του έχουν πάθει αγκύλωση με το να πασπατεύει την καινούργια του γραμματέα.

5η κατηγορία: Σου έχει ζαλίσει το κεφάλι ο κανακάρης σου για εκείνο το καινούργιο παιχνίδι που μαζεύονται όλα τα τερατάκια και πίνουν ο ένας το αίμα του άλλου σαν να είναι ο Κόμης Δράκουλας. Εσύ δεν ξέρεις από που να το προμηθευτείς, πόσο βαθιά πρέπει να βάλεις το χέρι στη τσέπη, αλλά και να ήξερες δεν θα μπορούσες να το εγκαταστήσεις, γι' αυτό του δίνεις 5€ κάθε φορά για να πηγαίνει να παίξει στο internet cafe.

6η κατηγορία: Γνωρίζεις τον γκόμενο της ζωής σου στο Facebook. Η φωτογραφία τα λέει όλα. Νέος, ωραίος, ψηλός, αρρενωπός, θεληματικό πηγούνι, φέτες οι κοιλιακοί. Σου ζητάει το MSN σου για να κάνετε chat. Εσύ μην ξέροντας τι είναι το MSN αναρωτιέσαι αν αυτό είναι το πολυτιμότερο πράγμα που έχεις και αν πρέπει να το δώσεις.

Αν ανήκεις σε κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες ή αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με τον υπολογιστή σου, κάλεσέ με και μαζί θα βρούμε τη λύση που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες.

Τώρα, μπορείς να κερδίσεις δωρεάν τη δεύτερη ώρα που θα ασχοληθούμε με το πρόβλημά σου, και αν με κεράσεις και καλό καφέ μπορεί να κερδίσεις και τρίτη ώρα δωρεάν.

Μην χάνεις χρόνο και αφήνεις τα προβλήματα του υπολογιστή σου να διαιωνίζονται.
Πληρώνεις μία ώρα και παίρνεις τρεις.
Πες το και στους φίλους σου.

Επικοινώνησε τώρα για περισσότερες πληροφορίες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να διασφαλίσουμε ότι σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία περιήγησης στον ιστότοπό μας. Περισσότερα...